|
מכשיר שמיעה לאבי | ורד | 15:43 24/06/12 | ||||
| הי אני מחפשת מכשיר שמיעה טוב לאבא שלי, היינו בהדים ניסינו שני מכשירים וזה לא זה. אנחנו מאזור המרכז וחשוב לי ללכת למקום מקצועי שיש לו פתרונות ושירות מעולה ! ובנוסף אם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר סלולארי שמתאים למכשיר שמיעה זה גם יהיה מצוין, לא מכשיר מורכב, מכשיר פשוט אני צריכה לקנות לאבא שלי. המון תודה ! ומבקשת רק המלצות מאנשים פרטיים, בתי עסק בבקשה לא להגיב לי. תודה!!!
|
|||||||
|
מכשיר שמיעה | יעל הלוי | 23:12 24/06/12 | ||||
| לורד, אני ממליצה לפנות למכון שמיעה נייטרלי, דרך קופ"ח או בי"ח, הם מכירים את רוב (אם לא כל) החברות וידעו להגיד לאביך, על סמך בדיקת השמיעה שיערכו לו, איזה מכשיר שמיעה מומלץ עבורו, ואז רק נותר לחפש את החנות שמוכרים בה את המכשיר. לגבי סלולארי שמעתי שלאורנג' יש, אבל נדמה לי שלכל חברת טלפונים יש סלולארי לכבדי שמיעה. אפשר לברר יותר מידע בארגון "בקול" אותו תוכלי למצוא כאן וגם בגוגל. יש להם הרבה מידע (גם על מכשירי שמיעה).
|
|||||||
|
יש אתר באינטרנט שעושה השוואות | מיכל | 11:58 12/07/12 | ||||
| אני משתמשת באתר בשם כוח השמיעה שמבצע השוואות של מכשירי שמיעה. הם טוענים שהם אוביקטיביים אבל אין לי מושג אם זה נכון. בכל מקרה הם לא מוכרים מכשירים..
תחפש hearpower בגוגל ותמצא אותם |
|||||||