חברות וחברים שלום,
בהמשך הודעה על אפיק עבודה חשוב עבור אנשים עיוורים ובהמשך לו שרשור מעניין הנוגע אליו באחד מהפורומים של ציבור העיוורים. שרשור זה מצביע כאלף עדים, אולי אפילו כשלושת אלפים, על חשיבות האינטרנט כמקום מפגש של דעות עבור ציבור העיוורים.
בשעה טובה, מוקד 106 הונגש ומעתה ואילך לאנשים עיוורים שהם משתמשי ברייל ותוכנות קוליות למיניהן. ההנגשה פותחת פתח לעבודה מרתקת, באזור המגורים, עבור עשרות אנשים עיוורים.
על מנת לקדם את הסיכויים להתקבל לעבודה זו, הוכן קורס, ביחד עם מנהלי המוקד, שבו המועמד ילמד על מהות המוקד ואת שיטות העבודה.
בדרך זו, אנו מבטיחים כי מי שיגיע לראיון עבודה, יעבור הכנה בסיסית שתקדם את סיכוייו להתמודד על התפקיד מול מועמד רואה.
ההחלטה הסופית על הקליטה, נתונה בידי המנהל המקומי של המוקד.
אם אתה אדם סובלני עם מוטיבציה רבה לעבודה מאתגרת ושולט היטב באחת מהתוכנות הקוליות ו/או בתוכנת ברייל אתה מוזמן לקורס ההכנה לראיון העבודה במוקד.
הקורס יתקיים במגדל אור בקריית חיים ו/או בשלוחה בתל אביב.
הרשמה- באמצעות רכזי ההשמה.
,יאיר מרקוס: אילנה שלום רב
ראשית - תבורכו על היוזמה.
האם כל הרשויות הביעו הסכמתם לקחת חלק בפרויקט?
אם לאו, כדאי לציין אילו רשויות כן ניאותו לקלוט מוגבלי ראייה מתאימים למוקד 106?
אילנה גלייטמן: עדיין לא כל הרשויות רכשו את התוכנה החדשה- המונגשת.
אבל זה תופס תאוצה.
הבעיה החמורה שלנו היא שיש יותר רצון לקלוט אנשים עיוורים מאשר יש עיוורים שרוצים לבוא לעבוד!
אני מאוד מפחדת שאחרי מאמץ של 3 שנות עבודה והשקעה כספית אדירה, לא יהיו עובדים עיוורים שירצו ויתאימו לעבודה זו!
לכן יזמנו את קורס ההכנה ולכן אנחנו מפרסמים בכל מקום את הנושא.
אין לי את רשימת הרשויות וזה לא רלוונטי. כי אם יהיה אדם עיוור שיימצא מתאים לעבודה וירצה לעבוד, לא תהיה בעיה של עבודה!
שימו לב שזה פתוח גם לאנשים דוברי ערבית וגם לדוברי רוסית!
יאיר מרקוס: אילנה שלום רב,
אין ספק כי כל יוזמה לשלב אנשים עם מוגבלות ראייה בשוק התעסוקה, מבורכת! אלא שהצעה לי אליכם:
להבא כשתזמו פרויקט תעסוקה מן הסוג הזה, קל וחומר שעלותו נאמדת במאות אלפי שקלים, רצוי מאוד לערוך בדיקות מבעוד מועד באשר למידת הנחיצות, דבר שיביא להקצאת משאבים למטרות שבאמת יועילו.
אני מציע זאת לאור החשש אשר ביטאת. יש לי תחושת בטן שהחשש שלך מוצדק.
מקווה מאוד שנטעה ואכן הרבה אנשים שיושבים בבית "כאבן שאין לה הופכין", ישתלבו בשוק העבודה.
אילנה גלייטמן: אתה צודק, ומסיבה זו ערכנו יום מידע לפני שיצאנו לתוכנית השדרוג. ביום הזה הגיעו קרוב ל- 100 מתעניינים ובסיומו קיבלנו 60 קורות חיים מאנשים שרצו להשתלב במוקדים.
המתנו 3 שנים כדי לשדרג את התוכנית, מתוך ידיעה שההשקעה מוצדקת וכדאית.
אבל הנה הגיע יום פקודה ואני לא רואה את המתפקדים.
אני מבקשת לקרוא, לכל מי שיכול לסייע, כדי להפיץ את המידע לכמה שיותר אנשים כדי שיגיעו אנשים ראויים ומתאימים לעבודה זו.
מדובר בפוטנציאל עצום! תחשוב שבכל מוקד 106 ישב רק אדם עיוור אחד,יש לנו למעלה מ- 200 מקומות עבודה חדשים!
אבל צריך אנשים מתאימים: מאוד סובלניים, שמסוגלים לקבל ולהקשיב למצוקות של האזרח ולתלונות החוזרות ונשנות שלו,אנשים מאוד יעילים ואחראיים שעושים עבודה רצינית ומסורה. וכמובן- יודעי מחשב.
אנא מכולם- תנו יד!
יאיר מרקוס: כמה שאלות לי אלייך
האם העבודה המוצעת מיועדת גם לבעלי שרידי ראייה?
האם העובדים שימצאו מתאימים יועסקו כעובדי רשות מן המניין או כעובדי קבלן?
האם מדובר על היקף משרה מלאה או חלקית?
אני, מבחינתי, אסייע, ככל שאוכל, להפיץ העניין בקרב חברי שאינם מחוברים לפורומים השונים כדי להגיש מועמדותם.
עידו קרת: שלום לכולם
כמי שהשתתף בתהליך ההנגשה של תוכנת המוקד ברצוני לומר מס' דברים:
ראשית, מבחינה טכנית לא צריך להבהיל ולא להיבהל.
מדובר על גרסא של התוכנה בפורמט אייץ'.טי.אמ אל, אשר מופעלת בדיוק כמו גלישה באינטרנט.
מדובר על מספר מסכים, לא הרבה , אשר כל משתמש אינטרנט בתוכנת קורא מסך יוכל ללמוד אותם, ולהתאמן עליהם.
המסכים האלו , בניגוד לאתרי אינטרנט , הם קבועים , בנויים באופן מאד מסודר ושיטתי ,אינם משתנים כל שבועיים כמו אתרי אינטרנט ומשתמש ממוצע יוכל ללמוד אותם. בעל פה
הוא יצטרך להיות זריז בשימוש במחשב ולהיות קשוב אך אין צורך להגזים ולחשוב שרק אם הוא "תותח "הוא יצליח.
אין להשוות כלל בין מערכת זו לבלגן הגדול שקיים בחלק מאתרי האינטרנט לבד מהעובדה שהפורמט הוא פורמט אייץ'.טי.אמ.אל.
במידה ונבנה באופן מתאים ומתוך השקעת מחשבה פורמט אייץ'.טי.אמ.אל הוא אולי הפורמט הנוח ביותר לעבודה עבור משתמשי קוראי מסך.
וזה בדיוק מה שנעשה כאן.
בעבודה יסודית, בהתייעצות צמודה עם 2 החברות המשווקות את קוראי המסך, ת.ש.ר. געש ולטס טוק, ועד כמה שידוע לי ,באופן תקדימי במדינת ישראל, הונגשה מערכת גדולה במגזר הציבורי כך שאין בה שום בעיות של גישה שאנו כל כך מכירים וסובלים מהם.
רק לאחרונה הייתי בקשר עם ידידה פיזיוטראפיסטית שנתקלה בקשיים להתקבל לעבודה בגלל בעיות נגישות בתוכנה של קופת חולים.
הלוואי ופרוייקט זה יהיה תקדים לעוד מקומות ציבוריים ויעלה למודעות את צרכי ההנגשה, האנשים העיוורים, יכולותיהם ובעיקר - שזה לא בשמיים. ואין צורך לנדוד מעבר להרי החושך על מנת להנגיש מערכת.
ההנחה של האנשים שעבדו בפרוייקט הייתה שבפועל ייתכן וייקח ואדם עיוור קצת יותר זמן וזה לא סוף העולם.
לא מדובר בחברות מסחריות נוקשות שהספק הוא הסטנדרט היחיד שלהן.
אם יהיה עובד שלוקח לו עוד מס' שניות - הלוואי ואלו יהיו הצרות של עיריות במדינת ישראל.
בטח כשהעובד מביא איתו איכויות נוספות חוץ ממרכיב ההספק שבו הוא אולי לא המצטיין.
אני מקווה שאנשים ייכנסו למעגל , עם הדרכה אימון וסבלנות אין לי ספק שיצליחו.
בהצלחה
עדו
אילנה גלייטמן: אני שמחה על השאלות כדי להרחיב את המידע:
אילנה גלייטמן: עידו, אני מודה לך על ההסבר.
עידו היה אחד מהאנשים שסייעו בבדיקת התוכנה והוא יודע היטב את מה שנדרש מעובד במוקד.
חבל להבהיל וחבל להיתפס לכל מיני מילים.
מדובר בפרויקט אדיר שיכול לספק עבודה מרתקת וחשובה מאוד עבור למעלה מ- 200 עיוורים. שהרי בכל רשות מקומית שבה יש מוקד 106, יכול להיקלט לפחות עובד אחד.
יותר מכך- מאחר וברוב הרשויות הערביות לא פועל מוקד 106. בעל החברה מוכן לתת לרשויות הערביות בחינם את התוכנה ובלבד שהוא מתחייב להעסיק עובד עיוור שיימצא מתאים לפי כל הקריטריונים.
ושוב= הקריטריונים הם לא להיות מקצוען בתחום התוכנה. כמו שעידו אמר, אף אחד לא מחפש מקצוענים. מה שמחפשים זה אנשים אינטליגנטים, אחראים, רציניים וסובלניים שמוכנים לתת שירות בסבלנות ובאחריות. אלה הנתונים הבסיסיים, המקצוענות תירכש רק לאחר זמן.
עידו קרת: אוסיף 2 דברים:
1. כל עיוור שרוצה להיות אדם מתפקד צריך להיות יותר עירני , זריז, וקשוב - זה לא סוף העולם
2. גם אדם שלא יודע שימוש בקבצי html - לא מדובר על דוקטורט ולא תואר ראשון אלא קורס לא ארוך , ותרגול .
ב"ה יש לנו איש רציני במרכז לעיוור שמרכז את הדרכת שימושי המחשב וזה וודאי יתרום לעניין:)
עדו
שגיא יודוביץ': אילנה, ברכות על המיזם החשוב.
עלינו לזכור כי שאלת הצלחתו או אי הצלחתו של מיזם איננה קשורה אך ורק להיענות שהוא גורף. על החששות שאת מביעה בנוגע להיענות של אנשים עיוורים, כבר אמר פעם אדם חכם, נדמה לי שהוא היה קרל מרקס, כי "הכבלים הכבדים ביותר על רגליו של הפועל, הם כבליו עצמו". כך גם המצב חוששתני, בכל הנוגע לציבור האנשים עם מוגבלויות.
יצא לי בימי חלדי, לסדר מקומות עבודה אטרקטיביים לאנשים עם מוגבלות. פעם אחת הייתה זו ידידה שלי אשר עשתה סטאז' במשפטים וחפצה להתמחות במשרד העוסק בתביעות על רשלנות רפואית, ובפעם שנייה בחורה עיוורת שחפצה להשתתף בתסכיתי רדיו.
את שתיהן הפניתי אל האנשים המתאימים, תוך לא מעט הפעלת קשרים אישיים. אך נחשו מי לא בא? הפונות! לא באו? לא התקשרו אפילו.
להגיד שזה לא מתסכל לא זה יהיה נכון. מתסכל גם מסתכל.
אבל, הנגשת האפשרות להיקלט במקומות עבודה כמו מוקדי 106, הינה אפיק חשוב מאוד ויש להרחיבו. גם אם לא יועסקו מאות עיוורים תוך שנים אחדות במוקדים אלו, עדיין מודבר כאן על הצלחה כבירה. אבל למה אנחנו סקפטיים?
בואו נאמין שהשורות יתמלאו, הקורסים יהיו עמוסי פונים, ובמוקדי 106 יועסקו עיוורים לא מעטים תוך זמן לא רב.
אין תגובות לפוסט |